"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Фенилаланин (DL-PHENYLALANINE) Biovea

29.00 лв.

Съдържание: DL-Phenylalanine 750 mg, Калций 54 mg.
Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.
Търговска марка: Biovea
Разфасовка: 60 таблетки (750 mg)
Производител: Biovea
Произход: Англия

Облекчава хроничната болка, може да пребори меланхолията, включително и промените на настроението, в следствие на ПМС. Подкрепя химикалите в мозъка, които подобряват настроението. Може да увеличи енергията и пъргавината на ума, както и да повиши способноста за съсредоточаване. Намалява симптомите на болестта на Паркинсон.

Облекчаващият болката DLPA (D,L-фенилаланин) съдържа две форми на аминокиселината фенилаланин. L-формата е естествено съдържащо се вещество, в храни богати на протеини, вярва се, че подкрепя химикалите в мозъка, които подобряват настроението, като допамин и норепинефрин. D-формата на фенилаланин е лабораторно синтезиран, като се смята че блокира ензими в нервната система, които усилват сигналите за болка.

Хранителните добавки с DLPA съчетават L и D формите на фенилаланин, нанасящи мощен двустранен удар и бързо облекчават незначителните депресия и физически дискомфорт.

Добавките с DLPA най-често се използват, за да помогнат за подобряване на настроението и бодростта и/или облекчаване на болката. L-фенилаланин е прекурсор на невротрансмитери, които могат да повишат настроението, умствената енергия и състояние. D-фенилаланин инхибира разграждането на естествените болкоуспокояващи ендорфини, от което могат да се възползват хора с хронични болки, без страничните ефекти на лекарствата.

Изследванията показват, че DLPA може да бъде ефективна част от цялостната програма за борба с хроничната болка и да пребори меланхолията, включително и промените на настроението, в следствие на ПМС. Някои източници твърдят, че DLPA може да увеличи енергията и пъргавината на ума, както и да повиши способността за съсредоточаване, при лица с дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD).

Употреба: Да се приемат от 1 до 3 таблетки дневно или според предписаниет на лекар.

Внимание: Съдържа фенилаланин. Да не се използва от фенилкетонурици, бременни, жени които са планирали забременяване, кърмачки, хора употребяващи антидепресанти, съдъжащи МАО или SSR инхибитори. Ако имате хронично високо кръвно налягане след хранене, се консултирайте с вашия лекар.Още продукти от този щанд:

АминоАкти (AminoActi) Life in Supplements
Екстракт от Дива череша Now Foods
Глутатион Натурал (L-Glutathione Natural) Life in Supplements
Глутамин Натурал (L-Glutamine Natural) Life in Supplements

На вашето внимание: