"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

АминоАкти (AminoActi) Life in Supplements

54.00 лв.

Съдържание: в 6 капсули - L-Leucin 1002 mg, L-Lysine 642 mg, L-Isoleucine 618 mg, L-Valine 618 mg, L-Threonin 354 mg, L-Histidine 144 mg, L-Cystine 150 mg, L-Phenilalanine 90 mg, L-Methionine 42 mg, L-Tyrosine 36 mg, L-Tryptophan 24 mg.
Помощни вещества: пълнител: магнезиев стеарат, поливинилпиролидон.
Търговска марка: Life in Supplements
Разфасовка: 300 капсули (640 mg)
Произход: България

Аминокиселините са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението (при органичните киселини е карбоксилна група).

В метаболитно отношение 20-те аминокиселини в организма се делят на заменими (3), незаменими (9) и условнозаменими (8). Незаменимите аминокиселини не могат да бъдат синтезирани от животинския организъм, единствения начин да се набавят е чрез храната. Растенията и микроорганизмите могат да синтезират всички необходими аминокиселини, затова при тях няма незаменими аминокиселини. Условнозаменимите киселини са незаменими само в определени случаи (напр.: новородени и малки деца, бременни жени, хора със заболявания свързани с обмяната на веществата), за останалите хора те са заменими.

АминоАкти съдържа трите верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), които благоприятстват сформирането и поддържането на мускулната тъкан.

Хистидинът в състава на АминоАкти взема участие в синтеза на хемоглобин, както и в процеса по снабдяване на енергия, кръв и отделяне на тежки метали от организма.

По 6 капсули дневно. Препоръчително е капсулите да не се приемат заедно с други протеини или мазнини. Трябва да се изчака поне 30 минути след хранене с посочените групи храни. Препоръчително е да се приемат заедно с плодове, зеленчуци и зърнени храни.Още продукти от този щанд:

Фенилаланин (DL-PHENYLALANINE) Biovea
Екстракт от Дива череша Now Foods
Глутатион Натурал (L-Glutathione Natural) Life in Supplements
Глутамин Натурал (L-Glutamine Natural) Life in Supplements

На вашето внимание:

Сурови палачинки от чиа и банан със сурово малиново сладко

Кухня и рецепти / Десерти

Никога не съм обичала традиционните палачинки. На 18 години като се запознах с разделното хранене разбрах, че това е една наистина доста вредна комбинация от бяло брашно, прясно краве мляко, олио и яйца, а като добавим и краве сирене или мармалад след това картинката се влошава още повече. Впоследствие разбрах, че суровоядците правят нещо подобно на палачинка от банан и ленено семе. Много отдавна исках да пробвам, но реших вместо ленено семе,...