"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

ЕКО Препарат за почистване на прозорци и стъкло Klar 5л.

77.99 лв.

Съдържание: <5% нейонни повърхностноактивни вещества (растителни захароидални повърхностноактивни вещества). Други съставки: вода, етанол (растителен алкохол), млечна киселина.
100% от съставките са с естествен произход.
Търговска марка: Klar
Разфасовка: 5л.
Производител: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecogarantie, Vegan

Без ивици и безгрижие на базата на растителни съставки, препаратът за почистване на стъкла и повърхности Klar създава дълготраен блясък на всички водоустойчиви повърхности. Това улеснява изтриването на пръстови отпечатъци, прахът и мръсотията вече не се утаяват толкова бързо.

Препаратът за почистване на стъкла и повърхности на Klar е веган, еко-сертифициран от Ecogarantie, биологично много добре разградим концентрат. Внимателно подбраните естествени суровини са от растителен произход. Продуктът съдържа повърхностно активни вещества от растителна захар. Препаратът за почистване на стъкла и повърхности е дерматологично тестван. Това гарантира добра съвместимост с кожата.

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ
Режим на действие:
Разтваря мазнини и замърсявания от стъклени повърхности.

Приложение:
За почистване без следи на прозорци, дограми, огледала, стъкла и маси. Подходящ и за пластмасови повърхности, боядисани мебели, автомобилни конзоли, компютри и телевизионни монитори. Не е подходящ за плазмени екрани.

Препоръка:
Препаратът за почистване на прозорци и стъкло работи и в системата за чистачки на предното стъкло на автомобила.

Удобен за използване: просто навлажнете, напръскайте, подсушете с кърпа, готово! За силно нагорещени повърхности разредете препарата с вода. При пръскане спазвайте разстояние от 40 см от повърхността. Моля, отстранете грубите замърсявания предварително.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.







Още продукти от този щанд:

БИО Препарат за почистване на канали ARIES 250 мл.
ЕКО Универсален почистващ препарат Klar 500 мл.
ЕКО Портокалово масло Ултра силно AlmaWin 125 мл.
ЕКО Портокалово масло Ултра силно AlmaWin 500 мл.

На вашето внимание:

Спагети със сушени домати, спанак и риган

Кухня и рецепти / Основни ястия

След големи празници като Коледа и Нова Година, когато по традиция се консумират огромни количества месо, аз Ви препоръчвам да починете поне седмица, без да консумирате месни ястия. Добре би било да консумирате растителни храни, като сменяте плодове, зърнени, бобени растения и сурови ядки и всякакви техни производни. Ето една подходяща рецепта, с която можете да стартирате едноседмичната си очистваща програма. Много добре се забавлявам, когато...