"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

ЕКО Препарат за избелване с активен кислород AlmaWin 400 гр.

9.99 лв.

Съдържание: ≥15% <30% кислороден избелител, <5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи). Други съставки: сода, сода бикарбонат, натриев сулфат, TAED (натурална белина), натриев цитрат.
96% от съставките са от естествен произход.
Търговска марка: AlmaWin
Разфасовка: 400 гр.
Производител: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH
Произход: Германия
Сертифициращ орган: Ecocert, Vegan.

Пълна газ в цялата къща! Универсална, нашата кислородна белина прави прането ви бяло като в първият ден и също така премахва миризмите и бактериите в дома. Активният кислород ефективно премахва петна от ниски температури до 30°C, а антибактериалният ефект се проявява при 70°C и повече. Белината може да се използва и в съдомиялна машина, например за петна, причинени от кафе, чай или сок от моркови.

Препаратът за избелване на AlmaWin е веган, еко-сертифицирана от Ecocert и дерматологично тестван. Това гарантира добра съвместимост с кожата.

ЕТО КАК СЕ ПРАВИ

- Пералня: Добавете 1 супена лъжица (25 гр.) кислородна белина към перилния препарат в отделението за дозиране. Моля, следвайте инструкциите за грижа.
- Съдомиялна машина: Добавете 1 чаена лъжичка (15 гр.) към препарата за машинно миене на съдове или таблетката за изплакване в отделението за дозиране.
- Домакинство: добавете 1 супена лъжица (25 гр.) кислородна белина в канала, изплакнете с чаша гореща вода и оставете да попие.

Режим на действие:
Естествен избелващ агент за обезцветяване на текстил и съдове, например от кафе, плодове, червено вино или трева. Хигиенична грижа за домакинството - премахва миризми.

Приложение:
Като усилвател на силата на пране за силно замърсено пране. Като избелващ агент за ярко бяло пране и пердета. Като неутрализатор за предотвратяване на миризми и почистване на съдомиялната и пералната машина.

AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.







Още продукти от този щанд:

БИО Препарат за почистване на канали ARIES 250 мл.
ЕКО Препарат за почистване на прозорци и стъкло Klar 5л.
ЕКО Универсален почистващ препарат Klar 500 мл.
ЕКО Портокалово масло Ултра силно AlmaWin 125 мл.

На вашето внимание:

Спагети със сушени домати, спанак и риган

Кухня и рецепти / Основни ястия

След големи празници като Коледа и Нова Година, когато по традиция се консумират огромни количества месо, аз Ви препоръчвам да починете поне седмица, без да консумирате месни ястия. Добре би било да консумирате растителни храни, като сменяте плодове, зърнени, бобени растения и сурови ядки и всякакви техни производни. Ето една подходяща рецепта, с която можете да стартирате едноседмичната си очистваща програма. Много добре се забавлявам, когато...