"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

БИО Балсам за блясък с органична бреза SANTE 150 мл.

11.99 лв.

Съдържание: Aqua (Water), Alcohol*, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Betula Alba Leaf Extract*, Arctium Lappa Root Extract, Panthnol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Sodium Lactate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Parfum (Fragrance)**.
* от контролирано биологично отглеждане
** натурални етерични масла
Производител: LOGOCOS Naturkosmetik GmbH & Co. KG
Произход: Германия
Разфасовка: 150 мл.
Сертифициращ орган: Eco Control, Vegan
Търговска марка: SANTE

Балсамът за блясък на SANTE съдържа високоефективна формула за грижа с органичен екстракт от брезови листа и троен протеинов комплекс. Изглажда повърхностната структура на косъма за 3 пъти повече блясък и еластичност чак до върховете, без да я утежнява. Тройният протеинов комплекс укрепва, подхранва и защитава косата от корена до върха. Хидратиращият комплекс изпълва и изгражда косъма за естествено силна структура на косата. Дерматологично тестван.

Всички козметични продукти на SANTE са разработени и произведени по строги критерии за качество. Съставките, които се използват се добиват изключително от растения и от първокласни екстракти и масла със сертифицирано органично качество.

Начин на употреба: Втрийте количество колкото орех върху влажна и измита коса, оставете да подейства за малко, след това отмийте. Едно изминаве е достатъчно.

ГРИЖА ЗА ТЕБ И СВЕТА

Ние сме SANTE! Марката натурална козметика, създадена и произведена в Германия, която е ангажирана с околната среда, планетата, хуманното отношение към животните и, разбира се, вас. Ние не правим това, защото е модерно, а защото го обичаме повече от 30 години.

ОТГОВОРНОСТТА ЗАПОЧВА НЕ САМО С НОСЕНЕТО НА ПЕЧАТ

Ние не само искаме да ви направим по-красиви с нашите продукти, ние искаме да направим света малко по-добър. Има много какво да се направи по пътя към по-устойчив живот. Толкова много винтове, които можем да завъртим, за да третираме нашата планета особено нежно. Ние възприемаме холистичен подход, който се простира до внимателен подбор на нашите съставки, опаковъчни материали и екологични производствени процеси, като по този начин даваме положителен принос за нашата околна среда. Ние живеем устойчиво в съответствие с нашето мото „Грижа за вас и света“.







Още продукти от този щанд:

Нов продукт
БИО Твърд балсам за възстановяване с органичен коноп и органично бадемово масло LOGONA 60 гр.
Нов продукт
БИО Твърд балсам за блясък с органичен коноп и органичен бъз LOGONA 60 гр.
Нов продукт
БИО Твърд балсам за хидратация с органичен коноп и органична коприва LOGONA 60 гр.
Нов продукт
БИО Твърд шампоан за обем с органичен коноп и бяла глина LOGONA 60 гр.

На вашето внимание:

6 освежаващи смутита за красива кожа и коса

Кухня и рецепти / Напитки

Знаете ли, че може да подобрите състоянието на вашата коса, кожа и нокти с ежедневна консумация на зелено смути. Регенерирайте кожата отвътре навън. Препоръчваме да използвате поне един замразен плод във всяка рецепта, за да се радвате на неустоим вкус. Тропическа куркума за прочистване (2 порции) Ако искате да подхраните и предпазите кожата си от увреждане от слънцето, то тази смес от ананас и куркума е идеална за вас. Ананасът съдържа витамин...

Протеинови барчета с матча

Кухня и рецепти / Десерти

Тези здравословни домашно приготвени матча протеинови барчета са уникални и много полезни, пълни с качествени протеини, здравословни мазнини и естествени съставки, гарантиращи чувство за ситост. Плюс това, те не си пекат и са супер лесни за приготвяне. Барчетата са естествено зелени (без изкуствени оцветители). Нискомаслени, без глутен, с високо съдържание на фибри и протеини, Веган. Аз дори не харесвам матча, но заобичах тези протеинови барчета!...

Салата с печени патладжани и бамя

Кухня и рецепти / Салати

Когато салатата се превръща в основно ястие, тя не бива да е само от зеленийки; трябва да има и по-засищащи продукти. Това могат да са кълнове (те са високо енергийна храна с много витамини, хранителни вещества и ензими), богат на мазнини и протеини дресинг (например с тахан, смлени ядки, фъстъчено масло, “млечен” дресинг от кълнове (като този) и т.н.). Това могат да са семена и ядки, добавени към салатата, сварени бобови или зърнени, картофи, печени...