"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb
В промоция

БИО Парфюм с есенции на д-р Бах FITNE 50 мл.

69.99лв.62.99 лв.

Намаление с 7.00 лв.

Съдържание: алкохол*, етерични масла*, вода, екстракт от коприва*, екстракт от цвят на скална роза*, екстракт от цвят на циганче*, екстракт от цвят на клематис*, екстракт от цвят на джанка*, екстракт от цвят на витлеемска звезда*, бензил бензоат*, цитрал*, цитронелол*, гераниол*, лимонен*, линалол*.
* суровини от биологично земеделие.
Произход: Германия
Разфасовка: 50 мл.
Търговска марка: FITNE


Подобно на класическата хомеопатия, тази лечебна система въздейства върху човека, като му помага да си възвърне умственото и емоционално равновесие. Петте есенции от цветове на био скална роза, циганче, клематис, джанка и витлеемска звезда помагат бързо да овладеем стреса и напрежението, намаляват тревожността и подобряват емоционалната ни стабилност.







Още продукти от този щанд:

БИО Парфюм с хармонизиращи свойства Soft Rose Acorelle 50 мл.
БИО Парфюм с изпълващи и вдъхновяващи свойства Pure Patchouli Acorelle 50 мл.
БИО Парфюм с балансиращи свойства Absolu Tiare Acorelle 50 мл.
БИО Парфюм с усещане за комфорт Vanilla Blossom Acorelle 50 мл.

На вашето внимание:

Пухкав веган сладолед с банан и пъпеш

Кухня и рецепти / Десерти

Този сладолед е толкова гениално добър, толкова перфектен и “истински”, че обичайното ми половинстранично обяснение направо ми се иска да си го спестя, направо рецептата да си спестя и някакси автоматично след като прочетете публикацията, в хладилника ви да се появи Той - Перфектният Веган Сладолед! Пухкав и лек, много свеж и ароматен! Без захар, без почти никаква мазнина, без много суетене или нужда да се разбърква…без изобщо и идея колко добър...