"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

БИО Комплект Френски шик Avril

39.29лв.33.40 лв.

Намаление с 5.89 лв.


Производител: Avril
Произход: Франция
Разфасовка: Молив за очи 1 гр.
Спирала за очи черна 9 мл.
Молив-червило 2 гр.
Натурален лак за нокти 7 мл.
Сертифициращ орган: Ecocert
Търговска марка: Avril

Комплектът Френски шик съдържа:

- Спирала за очи черна - Тази био сертифицирана спирала за очи си има всичко! Лесна за нанасяне, с ултра дълготрайно действие, дава обем на миглите и засилва вида ви само с едно приложение.

- Молив за очи черен (Charbon) - Моливът за очи на Avril притежава формула за деликатно приложение, която пази вашите очи и същевременно гарантира отличен резултат. Идеален за чувствителни очи. Има интензивен цвят, дълготрайно действие и е удобен за прецизно очертаване.

- Молив-червило Châtaigne - Сочни, хидратирани и събазнителни устни, благодарение на този молив-червило от Avril в моден червен цвят Châtaigne! Нанасянето на страстен тъмно-червен нюанс никога не е било по-лесно. Финият му връх позволява много точен грим. Устните Ви ще бъдат перфектно очертани и по-меки от всякога.

- Натурален лак за нокти Bourgogne - Натуралният лак за нокти на Avril осигурява интензивен цвят и блясък само с един слой! Той е дълготраен, лесен за нанасяне, бързосъхнещ и безвреден за ноктите!

- Елегантна черна кутия с логото на френската био козметика Avril.Още продукти от този щанд:

БИО Комплект Завладяващ поглед Avril
В промоция
БИО Комплект Френски маникюр Avril
БИО Комплект Драматичен поглед Avril
БИО Комплект Естествен стил Avril

На вашето внимание:

Френска багета

Кухня и рецепти / Здравословни хлябове

Обожавам Франция, Париж, провинциалните малки градчета и селца, зелените градини на Версай, красивите сгради, малките ресторанти, френското вино и храната. Особено храната! Нещо, което всеки трябва да опита поне веднъж в живота си :) Когато отидохме в Париж за първи път бях убедена, че няма да имаме проблеми с езика въпреки, че не говорим френски, защото знаем английски... при това добър английски. Да, ама не. Можеш да си говориш на английски колкото...