"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

БИО Телешки бульон Без палмово масло Primeal 8 х 10 гр.

7.79 лв.

Съдържание: морска сол, масло от карите*, говеждо месо* на прах (10,9%), златна тръстикова захар*, царевично нишесте*, лук*, екстракт от мая, карамел*, ЦЕЛИНА*, телешка мазнина* (1%), билки*, моркови*, подправки* , естествен аромат, чесън*.
* продукт на биологично земеделие.
Съдържа следните алергенни съставки: целина
Търговска марка: Primeal
Производител: Ekibio Groupe, Франция
Произход: ЕС
Разфасовка: 80 гр. (8 х 10 гр.)
Хранителни стойности: за 100 гр.
Калоричност 1329 kJ / 320 kcal
Мазнини 23,60 g, от които наситени мастни киселини 11,10 g
Въглехидрати 16,90 g, от които захари 11,40 g
Протеин 9,00 g
Сол 45,80 g
Сертифициращ орган: AB (Agriculture Biologique), Ecocert

Практичен бульон на кубчета, който ще ви помогне за вашите месни ястия. Той е концентрирано богатство от аромати и бързо се разтваря в контакт с гореща течност. Не съдържа палмово масло.

Употреба: Разтворете едно кубче в литър вряща вода. Също така можете да използвате бульона като кулинарна помощ за ароматизиране на водата за готвене на зърнени храни или макаронени изделия и за да подобрите вкуса на вашите ястия със сос (яхнии, ...). Няма нужда да се добавя сол.

Primeal прави избор на растения, избор, продиктуван от необходимото ребалансиране между животински и растителни протеини, за да спасят ресурсите на планетата.

Primeal допринася за задоволяване на семейното хранене благодарение на връзката между храните, вкус и аромат, защита на качеството, проследимостта и сигурността, създаване на справедливи и солидарни подходи с производители.







Още продукти от този щанд:

БИО Ябълков оцет Alce Nero 500 мл.
БИО Зеленчуков бульон Без мая BioGourmet 8 х 10,5 гр.
БИО Горчица средно люта BioGourmet 200 мл.
БИО Пилешки бульон Без палмово масло Primeal 8 х 10 гр.

На вашето внимание:

Бърз десерт с тиква и чиа

Кухня и рецепти / Бърз десерт с тиква и чиа

В сезона на толкова полезен плод-зеленчук, като тиквата не можем да не ви предложим един много лесен и интересен десерт с нея. Тя има високо съдържание на каротиноиди и също така е нискокалорична, което я прави подходяща за диети и различни хранителни режими. Тя е богат източник на витамини от групата Б, калий, протеини, желязо. Необходими продукти: - около 500 гр. сварена или печена тиква - 1 бр. черен шоколад без захар - 1 с.л. чиа семена -...

Супа от лапад с ориз и лимон

Кухня и рецепти / Супи

Несъмнено едно от най-полезните неща през пролетта това са - лапад и коприва. Лападът съдържа желязо и хлорофил. Той е многогодишно растение от семейство Лападови и се отглежда като листен зеленчук. Разпространен е навсякъде в Европа. Историята на лапада датира от античността, когато чрез него римските войски открили спасение от жаждата по време на военен поход. Необходими съставки: - сок от лимон на вкус - 200 гр. ориз - листа от лапад (или...

Шоколадови бисквитки - яйца без печене, без захар

Кухня и рецепти / Десерти

Необходими съставки: - 2 ч. чаши брашно от слънчогледово семе или бадемово брашно - ½ чаша еритритол на прах или ¼ чаша ксилитол на прах (всички алтернативни подсладители са подходящи - мед, агаве, кленов сироп и др.) - 200 гр. крема сирене - 4 супени лъжици разтопено масло - 1 чаена лъжичка ванилия - ½ чаена лъжичка меласа по избор - ¼ чаша шоколадов чипс без захар За глазурата: - 200 гр. разтопен шоколад без захар -...