"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Поръчай по заявка

БИО Пастет за мазане BioLust 125 гр.

7.49 лв.

Съдържание: свинско месо* (67%), бекон*, говеждо месо* (10%), готварска сол, регулатор на киселинноста: млечна киселина, морска сол, подправки*, декстроза*, тръстикова захар*, антиоксидант: аскорбинова киселина, червено цвекло*, консервант: натриев нитрит, защитни култури, пушек от букова дървесина. Може да съдържа следи от синап.
* от контролирано биологично производство.
Търговска марка: BioLust
Производител: LFW Ludwigsluster Fleisch und Wurstspezialitäten GmbH & Co. KG
Произход: Германия
Разфасовка: 125 гр.
Хранителни стойности: за 100 гр.
Калоричност 1530 kJ / 370 kcal
Мазнини 34,00 g, от които наситени мастни киселини 15,00 g
Въглехидрати 1,00 g, от които захари 0,50 g
Фибри < 0,50 g
Протеин 15,00 g
Сол 2,30 g
Сертифициращ орган: DE-ÖKO-001

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН

Традиционните рецепти са в основата на нашите специалитети с колбасите на BioLust. Чрез внимателно разработване на продукта, ние ви предлагаме не само специалитети с колбаси, които изглеждат добре отвън, но и чисто удоволствие.

За преработка използваме органично качествено месо от Германия и биологично отглеждани подправки от традиционни за подправките страни. Всички наши продукти са без глутен и лактоза.

Но не само съдържанието, но и нашата опаковка отразява екологичната идея. Нашите опаковки имат съдържание на хартия от над 30% и по този начин спомагат за положителното влияние върху важни екологични критерии като парников ефект, консумация на енергия или обогатяване на атмосферата с озон.

Над 100 години опит в производството на колбаси, съчетани с най-новите технологии, най-високите стандарти на всички суровини и безкомпромисната хигиена и контрол на качеството ви гарантират: естествена наслада!







Още продукти от този щанд:

Нов продукт
Бял хляб с пребиотик Без глутен, лактоза и добавена захар Brevito 200 гр.
Нов продукт
БИО Царевичен снакс сърца с бял шоколад и ягода Без глутен Biopont 45 гр.
БИО Какаови бисквити със спелта и какаов крем Без палмово масло Wikana 320 гр.
Вафли с ягодов пълнеж Без глутен Bezgluten 95 гр.

На вашето внимание:

Хрупкаво шоколадово-бадемово масло

Кухня и рецепти / Десерти

Чудесна рецепта, подходяща за топинг за вашето кисело мляко, за разнообразна закуска, като намажете върху парче банан или ябълка и за разнообразие от начини за консумация. Имате нужда от кухненски робот и може смело да експериментирате с използваните ядки и подправки. След като опечете ядките до златисто и пасирате, докато получите гладка консистенция, можете да подправите рецептата, както на вас ви харесва. Аз винаги добавям сол и гранулиран подсладител,...

Тарталети с Био просо

Кухня и рецепти / Предястия

За мен едно от най-важните неща за всяко вкусно ястие е начинът, по който ще го поднесем. Така то доставя удоволствие на всички сетива, с които го възприемаме. Ако просто сварим просото и го забъркаме със зеленчуци или тофу, едва ли някой ще иска да го опита. Затова ви предлагам един значително по-атрактивен начин и ви гарантирам, че тези тарталетки от просо ще допаднат на всички. А хубавото в тази рецепта е, че всички продукти, с изключение...

Предястие тофу-дип с магданоз

Кухня и рецепти / Предястия

Тофу-то не е сред популярните ястия в България и това е съвсем нормално. За нас то е нещо ново на пазара и има за конкуренция вкусното българското сирене, с което всички сме израснали :). За веганите обаче и хората, които се опитват да намалят консумацията на животински продукти тофу-то е един страхотен източник на протеини, който може да бъде и невероятно вкусен. С една малка подробност - никога не яжте тофуто както е, защото вкусът му е напълно...