"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката
Img thumb

Изчерпана наличност

БИО Боб Канелини консерва BioGourmet 400 гр.

4.59 лв.

Съдържание: боб Канелини* (60%), вода, морска сол.
* от контролирано биологично земеделие.
Търговска марка: BioGourmet
Производител: BioGourmet GmbH, Германия
Произход: Италия
Опаковка: консерва
Разфасовка: 400 гр.
Хранителни стойности: за 100 гр.
Калоричност 373 kJ / 89 kcal
Мазнини 0,60 g, от които наситени мастни киселини 0,00 g
Въглехидрати 11,00 g, от които захари 0,50 g
Фибри 5,60 g
Протеин 6,90 g
Сол 0,73 g
Сертифициращ орган: IT-BIO-008

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН

Малките бобови зърна Канелини са тайна съставка в много италиански ястия. По-специално в Тоскана деликатните, кремообразни бобови растения се използват за приготвяне на средиземноморски салати, яхнии и класическо Минестроне. Ароматният, богат на протеини боб е изключително популярен като заместител на риба и месо във вегетарианската кухня. Нежно предварително сварени, те са подходящи за бърза и разнообразна био кухня.

BioGourmet се характеризира с много уникални продукти, които никоя друга марка не предлага. Това се харесва именно на клиентите, които търсят нещо специално и които ценят високо качество, естественост и управляеми производствени отношения. За разлика от по големите фирми, BioGourmet работи основно с малки до средни производители, някои от които са участвали в производството на своите продукти на биологична (динамична) основа в продължение на много поколения. Целта на нашите усилия е да гарантираме, че храната отговаря на името си и е истинско средство за живот на хората.







Още продукти от този щанд:

БИО Черен боб консерва BioGourmet 400 гр.
БИО Нахут консерва BioGourmet 400 гр.
БИО Червен боб консерва BioGourmet 400 гр.
БИО Лютеница едросмляна Хорцето 300 гр.

На вашето внимание:

Мини фритата мъфини

Кухня и рецепти / Предястия

Тези мини фритата мъфини са моето решение за бърза закуска -директно за взимане. Друг вариант са - бананов хляб, пудинг с чиа, бързи бисквитки за закуска ... Но понякога предпочитаме по-пикантна и солена закуска. Тогава правя тези мини мъфини, които и децатавзимат за училище. Могат да се консумират директно извадени от фурната или да бъдат съхранени в хладилник за няколко дни. Необходими продукти: Яйцата и копъра са една от любимите ми комбинации,...

Свежа лимонада от бял бъз

Кухня и рецепти / Напитки

Необходими съставки : 1. Био сироп от цвят на бъз BioGourmet - разрежда се 1:7 или на вкус 2. Сока от 1 -2 лимона 3. Изворна вода 4. Лед

Здравословна салата с ябълки и орехи

Кухня и рецепти / Основни ястия

Бърза и лесна салата с подходящ дресинг може да бъде и лека вечеря. Предлагаме ви тази уникална и лесна салата за всяко време на деня: - бейби спанак - орехи - около 100 гр. - ситно нарязани ябълки - 1 бр. - червени боровинки - зехтин на вкус - сол на вкус За дресинг: - песто дженовезе с босилек Alce Nero - 2 ч.л. - кисело мляко - 5 с.л. - майонеза BioGourmet - 3 с. л.