"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

"" was successfully added to your cart.

Виж любими Виж количката

Франчайз програма на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Харесвате ли идеите на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ? Търсите ли професионално призвание, което да ви мотивира и въодушевява? Искате ли да стартирате собствен перспективен бизнес свързан със здравословния живот?
Сега можете да станете част от ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, развивайки бизнес в най-благородното занимание - грижата за здравето на хората. Нашата концепция е проста - ние вярваме истински в идеите и принципите на създадената от нас Програма "Здравословен Живот" и работим усърдно за да помогнем на нашите клиенти и пациенти да заживеят здравословно. За нас това не е просто бизнес за генериране на печалби, а преди всичко мисия насочена към хората и тяхното здраве. Ние считаме, че когато работиш със сърце и това, което правиш е полезно за хората, тогава несъмнено бизнесът ще върви добре. Ако и Вие споделяте идеите ни за здравословен начин на живот и разбиранията ни за "полезен за човечеството и околната среда бизнес", можете да кандидатствате за включване в нашата франчайз програма.


Нашата търговска дейност е доста широкообхватна, но най-общо работим в следните насоки:
• Медицински услуги, диагностика, консултации и изготвяне на индивидуални програми според принципите на Програма "Здравословен Живот". Дейността се извършва в нашия Медицински Център "Здравословен Живот" в гр. София. През 2010 година планираме откриването и на втори специализиран медицински център на територията на ваканционен комплекс Sunset Kosharitsa, в с. Кошарица, недалеч от Слънчев Бряг;
• Търговия със здравословни и органични хранителни стоки и продукти в магазинната ни мрежа с марката "Здравословен Живот / Healthy Living", включително и през нашия он-лайн магазин;
• Кетъринг със здравословни ястия и напитки на територията на цялата страна;
• Нашата бизнес програма за следващата година включва и добавяне на нови дейности в портфолиото ни от здравословни продукти и услуги;


В зависимост от вашите амбиции, квалификация и възможности можете да кандидатствате за наш франчайз партньор и да изберете една или повече дейности, в които да партнираме на територията на вашия град.
Имаме сериозни изисквания към квалификацията и опита на нашите партньори. Освен това е задължително да инвестирате собствен капитал в пълен размер за развитието на франчайз бизнеса.
От наша страна ще получите:
• Ползване на търговската марка ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ;
• Пълно обучение и практически тренинг на Вас и Вашите служители;
• Осигуряване на цялостно ноу-хау за успешното и ефективно развитие на бизнеса Ви;
• Ексклузивитет за Вашия район;
• Периодични обучения и семинари с цел увеличаване на квалификацията и запознаване с нови продукти и услуги;
• Изключително изгодни доставни цени и условия на стоките за продажба;
• Осигурена база от клиенти;
• Маркетинг и реклама на национално ниво;
• Безплатен софтуер за търговия, отчетност и организация на дейността;


Такси за франчайза
Партньорът заплаща стартова такса от 5000 лв. без ДДС. Срещу тази такса получава пълно обучение, въвеждане в стандартите на работа, пълен достъп и ползване на системите за управление на бизнеса си и др. Обучението трае 5 работни дни и се провежда в гр. София. Служителите на партньора получават и стаж в обектите и офисите на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, където усвояват нужните умения за качествено обслужване на клиентите.
Първите 6 месеца от съвместна дейност са освободени от други такси и комисионни. След това парнтьорът заплаща такса като малък процент от реализирания оборот от дейността си.
Партньорът получава правото да ползва търговските марки на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, но задължително спазва всички стандарти на работа, цени, асортимент от продукти и вид на предлаганите услуги.

Предложението важи за бъдещи обекти само извън територията на гр. София.

За повече подробности относно нашата франчайз програма, моля свържете се с нас по e-mail, като задължително ни изпратите подробно описание на дейностите, с които сте се занимавали през последните години, както и информация относно Вашия професионален опит.

Вижте всички партньорски програми на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ